Advertisement

Bodrum Orman Yangını Otel / Turizm cenneti alev alev ! Bodrum'da orman yangını... | Güncel / Muğla'nın turistik ilçesi bodrum'da orman yangını çıktı.

Bodrum Orman Yangını Otel / Turizm cenneti alev alev ! Bodrum'da orman yangını... | Güncel / Muğla'nın turistik ilçesi bodrum'da orman yangını çıktı.. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor. 2008 yılında çıkan yangından sonra dönemin ak part'li orman bakanı tarafından 'otel yapılmayacak, ağaçlandırılacak' denilen bodrum'un güvercinlik koyu'nda inşaatlar tam gaz devam ediyor. Alevler yerleşim yerine 100 metre kadar yaklaştı. Muğla?nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren nde otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangınları ege kıyılarına sıçradı.

Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler, tedbiren deniz yoluyla tahliye ediliyor. Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler deniz yoluyla tahliye ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangınları ege kıyılarına sıçradı. Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı. Oteldeki vatandaşlar teknelerle tahliye ediliyor | video 29.07.2021 | 16:50.

Bodrum'daki orman yangını sürüyor - SacitAslan.com
Bodrum'daki orman yangını sürüyor - SacitAslan.com from i.sacitaslan.com
Otelde bulunan müşteriler teknelerle tahliye edildi. Otelde kalanlar ve bazı çalışanlar sahile akın etti. Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı. Muğla'nın milas ilçesinde bodrum sonlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla?nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren nde otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor. Yıllar geçtikçe bodrum'un tatil merkezinden, rant merkezi güvencinlik koyu'nda, bin yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Muğla'nın turistik ilçesi bodrum'da orman yangını çıktı.

Marmaris yangını sonrasında bodrum'da da geniş çapta bir orman yangınının başlaması.

Muğla'nın turistik ilçesi bodrum'da orman yangını çıktı. Bodrum'daki yangın, saat 14:30 sıralarında güvercinlik köyü eski muhtarı turizmci mehmet gereme, yaptığı açıklamada; Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor. Muğla'nın milas ilçesinde başlayıp bodrum'a kadar yayılan orman yangını 5 yıldızlı titanik otele kadar ulaştı. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun imara açılarak otel yapıldığı ortaya çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Otelleri bodrum'a bağlayan karayolunun alevler nedeniyle kapanmasından ötürü ekipler uzun süre otele. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Otelde bulunan müşteriler teknelerle tahliye edildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler deniz yoluyla tahliye ediliyor.

Otel inşaatlarının bulunduğu alan, orman yangını olan yerlerden midir? Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı. Oteldeki vatandaşlar teknelerle tahliye ediliyor | video 29.07.2021 | 16:50. .begonia tatil köyü dışında bir de model i̇nşaat'ın, ksanta resort bodrum projesi bulunuyor.

Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Son Dakika
Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Son Dakika from foto.sondakika.com
Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor. Muğla'nın milas ilçesinde bodrum sonlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın milas ilçesinde başlayıp bodrum'a kadar yayılan orman yangını 5 yıldızlı titanik otele kadar ulaştı. Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler, tedbiren deniz yoluyla tahliye ediliyor. Muğla?nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren nde otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri. Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı.

Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler deniz yoluyla tahliye ediliyor.

Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun imara açılarak otel yapıldığı ortaya çıktı. .koyu'nda yeşillendirileceği söylenen orman arazisine i̇kinci otel. Oteldeki vatandaşlar teknelerle tahliye ediliyor | video 29.07.2021 | 16:50. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler, tedbiren deniz yoluyla tahliye ediliyor. Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler deniz yoluyla tahliye ediliyor. Muğla güvercinlik'te çıkan orman yangını sonrasında, ak parti sözcüleri 15 temmuz 2007 tarihinde, muğla'nın bodrum i̇lçesi'ne bağlı muğla güvercinlik. Muğla?nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren nde otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. .begonia tatil köyü dışında bir de model i̇nşaat'ın, ksanta resort bodrum projesi bulunuyor. Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı.

Muğla'nın milas ilçesinde bodrum sonlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın milas ilçesinde başlayıp bodrum'a kadar yayılan orman yangını 5 yıldızlı titanik otele kadar ulaştı. Otelde bulunan müşteriler teknelerle tahliye edildi. Ormanın hemen altında bir koyda bulunan 5 yıldızlı lüks otele alevler sıçradı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor.

Bodrum'daki Orman Yangını - Son Dakika
Bodrum'daki Orman Yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Bodrum'daki yangın, saat 14:30 sıralarında güvercinlik köyü eski muhtarı turizmci mehmet gereme, yaptığı açıklamada; Güvercinlik'te bir otelin boşaltılması söz konusu oldu ve tahliye. Otelde bulunan müşteriler teknelerle tahliye edildi. Yıllar geçtikçe bodrum'un tatil merkezinden, rant merkezi güvencinlik koyu'nda, bin yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Yangının tehdit ettiği iki otel boşaltıldı. Otel inşaatlarının bulunduğu alan, orman yangını olan yerlerden midir? Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler, tedbiren deniz yoluyla tahliye ediliyor. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Yangın bölgesine yakın 5 yıldızlı oteldeki müşteriler deniz yoluyla tahliye ediliyor.

Otelde bulunan müşteriler teknelerle tahliye edildi. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun imara açılarak otel yapıldığı ortaya çıktı. Muğla güvercinlik'te çıkan orman yangını sonrasında, ak parti sözcüleri 15 temmuz 2007 tarihinde, muğla'nın bodrum i̇lçesi'ne bağlı muğla güvercinlik. Oteldeki vatandaşlar teknelerle tahliye ediliyor | video 29.07.2021 | 16:50. Yıllar geçtikçe bodrum'un tatil merkezinden, rant merkezi güvencinlik koyu'nda, bin yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına deniz, hava ve karadan müdahale sürüyor. Otelleri bodrum'a bağlayan karayolunun alevler nedeniyle kapanmasından ötürü ekipler uzun süre otele. Otelde kalanlar ve bazı çalışanlar sahile akın etti. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Rüzgarın etkisi hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu bölgeye yöneldi. Muğla'nın bodrum ve aydın'ın didim ilçelerinde de orman yangınları çıktı.

Ekipler canla başla yangını kontrol altına almaya çalışırken, yangın otellere yaklaştı bodrum yangın. Muğla'nın milas ilçesinde başlayıp bodrum'a kadar yayılan orman yangını 5 yıldızlı titanik otele kadar ulaştı.

Posting Komentar

0 Komentar